linux_amator Napisano Czerwiec 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2009 Witam, mam dosyc kiepska sytuacje. Chcialem sformatowac dysk na ktorym byl zainstalowany Windows, wszedlem na Fedore i uruchomilem Gparted. Zlecilem formatowanie dysku na ktorym byl Windows (formatuj partycja na NTFS) - trwalo to 3 sekundy, tak wiec cos nie tak ... potem uruchamiam kompa z plytki Windowsowej i monitor gasnie, instalacja nie przebiega. Co mam zrobic ? Bo teraz mam tylko Linuksa. Od biedy moge na wirtualnej maszynie postawic Windowsa, ale chce by bylo jak przedtem - i Linux i WIndows Wiem nie popisalem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2009 Pewnie to samo co zwykle: partycja /boot przeszkadza Windowsowi. Temat dość często przewijał się na forum, więc poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linux_amator Napisano Czerwiec 7, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2009 Tylko właśnie nie wiem co mam zrobić ... czytałem sporo na ten temat :/ Czy to jest mozliwe ze w 3 sekundy przebiegl caly format dysku ? Gdy chcę wejść w Windowsa to mam komunikat - bootmgr is missing. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2009 Tylko właśnie nie wiem co mam zrobić ... czytałem sporo na ten temat :/ Czy to jest mozliwe ze w 3 sekundy przebiegl caly format dysku ? Gdy chcę wejść w Windowsa to mam komunikat - bootmgr is missing. Prosze o pomoc Witam, Ten link powinien Ci pomóc (jeżeli znasz angielski) http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=167302 Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi