luksky Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 dopiero teraz zerknalem na zakladke w menu-gry i sie mile rozczarowałem. ujrzałem coś o nazwie zdeka podobnej do civilization. POgrywa ktoś we FreeCiv???? jak to sie sprawuje (_wogole_ → w ogóle) ORT? warto sie zagłębiać w temat czy sprawe odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 bo to jest free civilization i można grać w sieci cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasnoksieznik Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 No tak.. gra calkiem przyjemna... Tylko jak pokonac kompa? Ekonomicznie jest cwanszy, technologicznie wyprzedza mnie w polowie naszej ery, militarnie nie mam szans z w/w przyczyn. Co to za zabawa, gdy ciagle przegrywam? Jak poradzic sobie z niezadowoleniem, skad brac kase? itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 ja tez dałem sobie spokój, ledwo moi wychowankowie jezdza na koniach a tu czołgi wjezdzają. jakiegos tipsa trzeba poszukac bo legalnie to mozna sie garba dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroopson Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 No więc tak - przede wszystkim zapomnijcie o starej metodzie gry w Civilization czyli zbudujem sobie 3 miasteczka a jak będą miały wielkość tak 25 to będę miał prond w 1900 roku Z kompem da się wygrać. Trzeba zacząć od błyskawicznego budowania max ilości miast w odległościach tak 2 pól od siebie. Jak najszybciej trzeba wynaleźć republikę i jakieś sensowne statki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Grudzień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 ok, w te sobotę zacznę rozgrywke wg rady kolegi, dam im popalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Zagram jak powiecie jak skonfigurowac Cedege i instalowac gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Ale Freeciv nie wymaga cedegi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek Napisano Styczeń 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 ok to pogram a sa tez chetyni na mapie europejskiej, lub swiatowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Styczeń 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2005 ja bym chetnie pograł kolego z Tobą lecz w samej grze jestem jeszcze amator - ale ktoś musi przegrać aby ktoś mógł wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi