Sid Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 witam, czy ktos z was bawił sie tą dys. chodzi mi głownie o aktualizacje systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 witam, czy ktos z was bawił sie tą dys. chodzi mi głownie o aktualizacje systemu? Nie sądzisz że gdybyś umieścił tego posta na forum poświęconym oracle uzyskał byś szybciej odpowiedź ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 nie chce mi się sprawdzać, ale to coś bazuje na RedHat jak CentOS, więc pytanie jest całkiem na miejscu, szczególnie jak polski język=przyjazny język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 ja sie zaczyna Oracle naprawde bac, Suna juz kupili. ostatnio czytalem nawet wypowiedz jakiegos kolesia z zarzadu Oracle, ze RHEL nie ma szansy bytu, delikatnie dal do zrozumienia ze RH jest do bani kiedys sciagalem tego linuksa od nich. wymagaja rejestracji jakiejs zdaje sie. jak to w zyciu bywa nie chcialo mi sie poza tym cos go slabo rozwijaja chyba w porownaniu do RHELA i CentOSa, nie widzialem ostatnio na distrowatch jakichs releasow nowych ( a sprawdzam codziennie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Wrzesień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2009 ja sie zaczyna Oracle naprawde bac, A ja gdzieś czytałem, że właściciel Oracle`a nie lubi się z pewnym znanym Billem. I, że zaczął pracę nad własnym distrem linuksa. Więc może nie będzie źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2009 Wrogowie Billa są moimi przyjaciółmi (tak to będzie?) Skoro nie lubią Billa to my lubimi ich bo my też nie lubimy Billa więc skoro mamy wspólnego wroga...poplątać się można Red Hat miałby nie mieć szans bytu? To tak jakby powiedzieć to o Fedorze czy Cesarzu Debianie...wolałbym usłyszeć od nich (chodźby z prawdą zgodne to nie było), że "jedyne słuszne W" nie ma szans bytu...oh jak by to pięknie brzmiało *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi