Skocz do zawartości

Problem Z Odtwarzaniem Audio

komar30

Rekomendowane odpowiedzi

W ustawieniach Skype masz opcje ; urządzenie audio wejśscia , wyjścia .

Pobaw sie tamtymi ustawieniami a może wychwycisz dobre ustawienie urządzeń audio przy którym w skype bedzie słychać prawidłowo ciebie jak i twego rozmówce .

witaj

patrzylem jakie sa opcje i duzo nie widze jest tylko hdmi co wtym wypadku zrobic ? pozdrawiam

patrzylem jakie sa opcje i duzo nie widze jest tylko hdmi co wtym wypadku zrobic ? pozdrawiam

No to sprawdź konfigurację dźwięku w fedorze, tam powinna być jeszcze Twoja karta dźwiękowa np HDA Intel,

skype powinien wykryć Twoją kartę jeżeli jest dobrze skonfigurowana w systemie.

Dołączam się do tematu choć problem mam odrobinę inny. Skype wykrywa mi moją kartę audigy 2 zs, pulse, hdmi i inne ale test dźwięku działa tylko gdy wszędzie ustawie pulse. Wszystko było by ok gdy by nie to, że dźwięk się strasznie szarpie. Wydobywa się ale jest nieczytelny, gdy uruchomię rozmowę testową to nie jestem w stanie zrozumieć co automat do mnie mówi. Mam F11 Gnome i najnowszego skype. Macie jakieś pomysły?

przeinstalowałem wszystkie kodeki i skype i jeszcze raz sprawdziłem. Teraz wszystkie opcje, które mam do wyboru działają normalnie. Nie wiem w czym tkwił problem ale ważne, że już go nie ma. Pojawił się za to inny. Podczas rozmowy testowej mikrofon w kamerce nie działa :( Sprawdzałem wszystkie paski i ustawienia dźwięku - wszystko jest dobrze a nie działa. Czytałem na forum bo już podobne problemy się pojawiały ale nie znalazłem rozwiązania. Sprawdzałem też mikrofon w rejestratorze dźwięku i też cisza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...