luksky Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Koledzy, ja jak zwykle z niecodziennym pytaniem Posiadam w klawiaturze przyciski WINDOWE, ktore chce wykorzystac, np lewy WIN do otwoerania MENU, itp, tak samo sytuacja dotyczy sie myszy, miałem zawsze lewy boczny przycisk na COFNIJ i prawy na FORWARD. Jak uzyskać takie wypasy na FC2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoSt Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 To jestesmy na przeciwleglych biegunach. Ja ostatnio szukalem wszedzie ( po gieldzie tez ) klawiatury old school, tzn bez przyciskow Windowsowych, z dluga spacja i glosnym klikaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 ja własnie nabyłem klawiaturke najbliższa ideałowi. nie ma multimediów tylko windowe 3 przyciski (nie do dostania chyba tradycyjna) i jest bez kliku - cichutka jak laptopowa. Niedługo zostanę tatusiem i nie moge hałasować kibordem poza tym chyba nie poradzę nic z mysza bo widze żę koledzy nie odpowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 ja meczylem sie z uruchomieniem klaw multimedialnej chyba z miesiac i zrezygnowalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 ja meczylem sie z uruchomieniem klaw multimedialnej chyba z miesiac i zrezygnowalem... nie jestem mięczakiem, ale tez dałem sobie spokoj. windowe kibordy widac opanowały swiat do tego stopnia że bez nich nie ma juz nic. Ciekawe kiedy odnotujemy upadek pana gejtsa i jego chciwości. POmimo, że go nie lubię to lezy przede mną kibord z jego badziewnym znaczkiem szklarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Chyba wszyscy mamy ten problem A może ktoś wie, gdzie można nabyć w naszych warunkach coś takiego ? : http://cherry.symbiose.com/deutsch/classic...es/G83-6188.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi