Tom:-) Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Używam Fedora 11 i Evolution / Thunderbird podczas pobierania poczty z WP ukazuje mi się komunikat: Nie można nawiązać połączenia z serwerem POP pop3.wp.pl. Wystąpił błąd przy wysyłaniu hasła: -ERR [IN-USE][ Skrzynka jest w użyciu. Spróbuj pozniej. Unable to lock maildrop To jest nie pierwsze moje odbieranie poczty przez klienta poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Czyżby nie po raz pierwszy wina wp http://www.frazpc.pl/b/182225 Sprawdź jeszcze czy dobrze opcje ustawiłeś. Dawno temu jak miałem konto na wp.pl to porzuciłem je po tym jak mi maile przychodziły z kilkudniowym opóźnieniem, tacy tam jajcarze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom:-) Napisano Czerwiec 22, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 porzuciłem jeJa go nie mogę opuścić bo mam na niego zarejestrowanie kilkaset stron... Łatwiej może będzie zapłacić na rok 3o zł żeby to jakoś chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi