bulaziom Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2009 Dziś dałem "yum upgrade kde" i nie wiem jakim cudem wyleciał Oxygen;) Jeśli chodzi o dekoracje okna to jest taka jak była natomiast w zakładce "Styl" nie mam oxygena, jak go przywrócić? Druga sprawa nie mogę instalować żadnych plazmoidów, zawsze jest: "Instalacja /tmp/kde-username///106304-now-rocking.plasmoid nie powiodła się!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2009 hm a probowales go doinstalowac? bo jak ja np wpisuje yum list oxygen to pokazuje mi to: [maciek @ amd64 os_iso] $ yum list avaiable *oxygen* Loaded plugins: aliases, allowdowngrade, changelog, downloadonly, fastestmirror, presto, priorities, protect-packages, protectbase, refresh-packagekit, refresh-updatesd, security, : verify 18 packages excluded due to repository protections Installed Packages oxygen-icon-theme.noarch 4.2.2-1.fc11 @fedora Available Packages doxygen.x86_64 1:1.5.8-2.fc11 fedora doxygen-doxywizard.x86_64 1:1.5.8-2.fc11 fedora oxygen-cursor-themes.x86_64 4.2.2-5.fc11 fedora oxygen-cursor-themes.noarch 4.2.4-3.fc11 updates oxygen-icon-theme-scalable.noarch 4.2.2-1.fc11 fedora trac-doxygen-plugin.noarch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2009 Ten styl chyba instaluje się razem z kdebase-runtime. Uruchom qtconfig-qt4 i sprawdź czy go tam nie ma (możesz zobaczyć na koncie innego użytkownika czy dzieje się tak samo). Gdyby tylko u Ciebie brakowało stylu, radykalne rozwiązanie to usunąć Twoją konfigurację .kde. Zaktualizuj system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi