santa Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 LUDZIE przestancie sciagac FC3 , bo zapuscilem torenta i stwierdzil ze sie sciagnie za MIESIAC ZART sciagajcie, sciagajcie tylko szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Spróbuj skorzystać z torrenta dla Europy → http://sunsite.mff.cuni.cz/fedora-torrent/ Powinno pójść szybciej, bo łączenie się z hameryką jest trochę wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santa Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 LUDZIE przestancie sciagac FC3, bo zapuscilem torenta i stwierdzil ze sie sciagnie za MIESIAC U mnie też na początku wolno szło ale później dostało kopa (jeśli tak można nazwać pełną szybkość Neo128 ) Jeśli transfer się utrzyma jutro o tej porze będę mógł już instalowć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santa Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 mi tez ruszylo z kopyta, juz sie nie moge doczekac jutra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 jakie transfery bo ja od 60 do 130 kbps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 a ja 80 - 110 kb/s za jakies 5h bede miał iso DVD kraje połnocy maja szybkie łacza czy zwrócił ktoś uwage ze iso juz jest na ftpach od 3 listopada ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 U mnie oscyluje w granicach 60-70kb/s neo640 czyli optymalnie (oby tylko nie zapeszyc) Dodam ze ciagne z torrenta podanego na stronie oficjalnej stronie fedorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 holly... cow... ja takich transferów w życiu na oczy nie widziałem... mi z oficjalnego torrenta *us* wystartowal z zawrotna predkoscia 1,1 kb/s .. pozniej doszedl do 16 kb/s i teraz ciagne z poznanskiego mirrora i idze jak Burza !! bo aż z predkością 40kb/s i sczerze wam powiem, że już z rok nie widzialem takiego transferu. @ati No skandynawia ma tanie i szbkie łacza stałe... ale jednak mistrzem jest Japonia... 100mbps za 100zł miesięcznie.... jak myśle o tym to dostaje depresji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 No i wykrakalem, w ciagu 1/2 godziny sciagnalem prawie 100MB a teraz torrent ledwie zipie od 4-15kb/s. Przerzucilem sie na ftpa poznanskiego i tez mam ok 40kb. No coz moze jutro na wieczor bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Ja wasz wszystkich pociesze i powiem, ze mi od 5h smiga po 80KB/s na neo 640. W chwili pisania tego posta mialem 55%... Ciemno juz,zgasly wszystkie swiatla, a ja Fedorke bede instalowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Ja sie jednak na niemieckie ftpy przerzucilem, te sa zdecydowanie szybsze (78kb/s i nie schodzi) Ale mi sie nie spieszy, wzne zeby jutro Fedorka byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 I naprawdę nikt nie ściąga z SUNSITE'a ???? Przecież to najszybciej jak można, zapuściłem na noc i po 2,5 godzinach wszystkie pliki miałem. Teraz spróbuje się pomęczyć z zainstalowaniem combo WinXP / FC3 / Solaris9 - życzcie mi powodzenia Pozdro dla wszystkich, Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
echelon Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 Ja ciagne z poznanskiego mirrora i transfer nie schodzi ponizej 80kb/s na neo640. W chwili pisania posta mam 60% fc3-disc4.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi