Gość PauloBTM Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 Witam jestem nowym uzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT Fedory 11. od 3 dni uzywam. srodowisko graficzne KDE mam 2 problemy. noo moze to są smieszne problemy ale ja naprawde (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak to zrobic.... 1 problem.: Zamknąłem okno "Pulpit" i jak je włączyc?? 2 Problem: Zamknąłem przypadkiem pasek menu. ;PP Jak to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2009 W prawym górnym rogu masz niewielką ikonę, kliknij na nią i daj "odblokuj elementy interfejsu", teraz dodaj elementy interfejsu. 1. Okno pulpit? prawdopodobnie chodzi o plazmoid "widok katalogu". 2. Zamknąłeś cały pasek na dole, czy tylko menu z programami? Jeśli cały pasek to dodaj na początek "menedżer zadań". Jeśli chodzi o samo menu programów, to jak odblokowałeś elementy interfejsu mała ikonka pojawiła się też w prawym dolnym rogu - daj dodaj nowe elementy i znajdź "menu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi