Zagiewa Napisano Lipiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2009 Witam. Mam kilka filmików, które nagrałem telefonem w formacie 3gp i nie mogę ich odtworzyć mplayer odtwarza tylko obraz, a dźwięku już nie. Wyczytałem na necie, że realplayer nieźle sobie radzi z tym formatem więc zainstalowałem ale nie działa :/ Da się jakoś odtworzyć ten pliki? czy będę musiał je przekonwertować do innego formatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2009 Próbowałeś VLC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2009 najlatwiej sprawdzic po rozszerzeniu jaki program to obsluguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiewa Napisano Lipiec 27, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2009 vlc rzuca komunikatem: "Moduł dekodera nie nadaje się: VLC nie wspiera formatu audio lub wideo "samr". Niestety nie ma sposobu, aby to naprawić.". Gdy zamknę ten komunikat to obraz jest odtwarzany ale dźwięk już nie:/ falig z list programów które powinny sobie poradzić z formatem mam chociażby real playera ale właśnie on w ogóle nie radzi sobie z tym formatem, może brak kodeka? tylko jakiego skoro wszystko mam zainstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2009 yum search 3gp Może któryś z tych pakietów jest wymagany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi