sokar620 Napisano Sierpień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2009 Tak się składa że aktualny numer lunux-magazine zawiera Fedorę 11. Wiadomo gazeta do tanich nie należy, ale dla porównania zakup płyty + slim + koszty wysyłki w sklepie wyjdzie podobnie a poczytać można. Najtańsze rozwiązanie to przeprosić się z partycją /boot i instalować z LiveCd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_993 Napisano Sierpień 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2009 Tak też zrobiłem, pogodziłem się i zainstalowałem. Niestety, Fedora uraczyła mnie zamrażaniem systemu. Ale to już nie do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Sierpień 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2009 A sprawdzales dostepnosc uaktualnionych spinow? Wtedy aktualizacja po instalacji nie powinna juz byc takim problemem To nie lepiej zainstalować z normalnej płyty i zaktualizować niż ściągać uaktualnionego spina a potem go jeszcze aktualizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_993 Napisano Sierpień 13, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2009 Taki uaktualniony spin w porównaniu z czystą instalacją to zaoszczędzenie kilkudziesięciu minut - pobieranie, instalacja i czyszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi