fafig Napisano Sierpień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2009 przeciez mozesz sciagnac sobie skads, jak sie spodoba mozna kupic po co za przesylki placic ;d nie zebym zachecal do piractwa, ale nie kazde g warto blisko ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2009 przeciez mozesz sciagnac sobie skads, jak sie spodoba mozna kupic po co za przesylki placic ;d nie zebym zachecal do piractwa, ale nie kazde g warto blisko ogladac też racja, ale przesyłka jest w drodze(tak powiedzieli jak dzwoniłem do nich), tak czy siak najwyzej będę stratny o powrotną przesyłkę do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 też racja, ale przesyłka jest w drodze(tak powiedzieli jak dzwoniłem do nich), tak czy siak najwyzej będę stratny o powrotną przesyłkę do nich Książka już chyba doszła a kolega nic nie pisze, chyba dobra że już go zamknęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 Książka już chyba doszła a kolega nic nie pisze, chyba dobra że już go zamknęli Nie zamknęli hahahah, co do ksiązki to jest nawet ciekawa , ale na pewno na podstawie tej ksiązki "hackerem" nie będę . Ksiązkę oddałem z powrotem jak ją przestudiowałem, kasę mi zwracają bez problem , na razie mam "CISCO" na glowie i egzaminy a potem może się zajmę tym "hachkowaniem" na potrzeby własne(zeby poznać z czym to sie je) ale na pewno nie z tej ksiązki....Po prostu nie starcza mi czasu na "studiowanie" tego wszystkiego, a tu jeszcze pracować trzeba... Pozdrawiam. P.S Co do ksiązki to mieliście rację, tam jest wszystko na gotowca zrobione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 najgorzej jak taki domorosly "hakier" jest w sieci osiedlowej. przez przypadek moze niezlego bagna narobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 najgorzej jak taki domorosly "hakier" jest w sieci osiedlowej. przez przypadek moze niezlego bagna narobic Fakt, a tym bardziej ze bez problemu można się podłączyć pod sieć bezprzewodową jest duzo programów do tego np. aircrack itp....Wystarczy poszukać dobrze na google.....Do tego nie trzeba byc "uczonym" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2009 +trzeba miec np karte nvidii z obsluga CUDA albo najlepiej dwie lub quad SLI jak chce sie lamac wpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjb Napisano Listopad 27, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2013 Wybaczcie za odgrzewanie kotleta ale mam pytanie chyba w tym temacie będzie dobre. Kiedy Aircrack wyciąga z pakietów hasło to jak on to robi? To znaczy że każdy wysyłany z komputera do routera pakiet ma w sobie klucz WPA/WEP albo jego część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi