LenoX Napisano Sierpień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2009 Witam, proszę o propozycje programów, które służą do transferu obrazu i dźwięku pomiędzy 2ma komputerami w sieci lokalnej. źródłem ma być karta TV, do której wejscia będzie podpięty tuner TV satelitarnej Jest VNC, ale uzyskałem moło fps przy puszczaniu filmu na jednym kompie i oglądaniu na drugim). Celem będzie możliwość oglądania TV satelitarnej w innym pokoju. Nie chcę 2go dekodera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 nie jestem pewien ale moze MythTV. jest w atrpms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Sierpień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 Witam! VNC ??? Spróbuj VLC. Jest w repozytoriach. U mnie zawsze się dobrze sprawował. Pozdrawiam, andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2009 tylko nie bij ale zdaje sie ze pulseaudio + avahi mialoby taka mozliwosc przesylania dzwieku przynajmniej przez siec. nie wiem jak to z obrazem bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi