piotrino Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 Witam od dwóch dni zauwazyłem dziwne zachowanie fedory tzn, jak jestem dłuższy czas na wirtualnym VB windowsie to samoczynnie otwierają mi się rózne zakładki, czy to z poziomu windowsa czy fedory i prowadzi to w koncu do unieruchomienia komputera ze musze resetować komp, lub przez kombinację klawiszy ctr+alt=del ....Jak właczam kompa to automatycznie pojawia mi się kosz, tzn. otwiera mi jego zawartość....W jaki sposób mogę sprawdzić co jest grane w systemie....Pozdrawiam P.S Przy poruszaniu myszką po pulpicie samoczynnie otwierają mi się zakładki, foldery itp.... Ostatnie 10 postów [w odwrotnej kolejności]]Ostatnie 10 postów [w odwrotnej kolejności]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 i znowu wiadomo o co chodzi... mozesz jasniej sprecyzowac o co Ci tym razem chodzi? a ) VB jest zainstalowany na windowsie a na nim fedora b ) VB jest zainstalowany na fedorze a na nim windows precyzuj o co Ci dokladnie chodzi bo te Twoje ostatnie posty sa tak zamotane ze nikt nie wie jak je zinterpretowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 i znowu wiadomo o co chodzi... mozesz jasniej sprecyzowac o co Ci tym razem chodzi? a ) VB jest zainstalowany na windowsie a na nim fedora b ) VB jest zainstalowany na fedorze a na nim windows precyzuj o co Ci dokladnie chodzi bo te Twoje ostatnie posty sa tak zamotane ze nikt nie wie jak je zinterpretowac.. VB jest zainstalowany na fedorze a na nim windows sorki ze tak bezskładnie pisze, ale coś mi się z fedorą dzieje, jak ruszam myszką to otwierają mi się zakładki automatycznie, potem znikają, i mam tez tak ze jak jestem na VB na windowsie to po paru minutach poruszan ia się na windowsie zakładki mi się otwieraja i w koncu unieruchamia mi się komp, muszę go resetować lub restartować. Mam chwile ze wszystko chodzi ok, a potem znowu "jazda" p.s dostaje taki komunikat THE URL IS NOT VALID AND CANNOT BE LOADED Sprawdze to w google, .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 Moze to glupie, ale skoro otwieraja sie i na fedorze i wewnatrz w windzie, to moze cos z myszka lub klawa jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 jesli to myszka analogowa to sie rolki wytarly lub fotodiody przestaly poprawnie dzialac. jesli na podczerwien to moze brudna jest.... albo tez zepsuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 I dlaczego to jest w ogóle w dziale "Bezpieczeństwo"? @piotrino - zastanów się gdzie piszesz. Tylko mi nie mów, że to myszka za Ciebie wybiera Wątek na OFFTOPIC przenoszę, bo mi nijak do niczego nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 jesli to myszka analogowa to sie rolki wytarly lub fotodiody przestaly poprawnie dzialac. jesli na podczerwien to moze brudna jest.... albo tez zepsuta Za łatwo by było jeśliby chodziło o myszkę , piszę właśnie z WIN7 i myszka bez problemu mi chodzi, więc to nie jest problem myszki... P.S Myszkę mam na podczerwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 P.S Myszkę mam na podczerwień A ja mam zieloną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 P.S Myszkę mam na podczerwień Znaczy sie komunikuje sie z kompem za pomocą fali podczerwonych czy mówisz o typie czujnika ?? tak czy inaczej - nie masz w pobliżu silnego źródła światła, to może źle wpływać (zakłócać ich prace) na elementy światłoczułe działające w podczerwieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Sierpień 26, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2009 A ja mam zieloną. śmieszne A jednak to była wina "myszki" po całodziennym prawie uzywania myszki na Win7 myszka mi "siadła" tzn (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie chodziła, nawet po restarcie kompa dalej nie chodziła. Po wymianie myszki wszyskto wróciło do normy....Jednak to "myszka" zawiniła Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2009 A jednak to była wina "myszki" po całodziennym prawie uzywania myszki na Win7 myszka mi "siadła" tzn (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie chodziła, nawet po restarcie kompa dalej nie chodziła. Po wymianie myszki wszyskto wróciło do normy....Jednak to "myszka" zawiniła Pozdrawiam Spoko, zmień tylko temat dopisując "SOLVED" - w razie problemów z myszką będziemy do tego wątku odsyłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi