InIrudeBwoy Napisano Wrzesień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2009 Ok, to nie jest zwykły edytor proszę kolegi Ja też keidyś używałem Visual Studio ale zauważyłem, że to rozleniwia na maksa i wolę teraz "zwykły edytor". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2009 Ok, to nie jest zwykły edytor proszę kolegi Ja też keidyś używałem Visual Studio ale zauważyłem, że to rozleniwia na maksa i wolę teraz "zwykły edytor". Wiem wiem że to nie zwykły edytor Jeśli coś pozwala Ci zaoszczędzić czas i ten czas zdobyty a) poświęcasz na leżenie do góry brzuchem - to rozleniwia napisanie jeszcze więcej kodu - to nie rozleniwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Wrzesień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2009 Miałem napisać, że offtopic się zrobił ale to dział OFFTOPIC. Mądre podejście jednak wolę mieć 40mb zajęte niż 5gb EOT z mojej strony bo do porozumienia nie dojdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2009 Miałem napisać, że offtopic się zrobił ale to dział OFFTOPIC. Mądre podejście jednak wolę mieć 40mb zajęte niż 5gb EOT z mojej strony bo do porozumienia nie dojdziemy. Żal Ci 2,5 zł? (tyle obecnie kosztuje 5GB miejsca na dysku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 poza tym z emacsem sobie mozna pogadac a np z VS nie. i juz wiesz dlaczego emacs > VS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi