Mikołaj Napisano Wrzesień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam Ostatnio mam problem z krusaderem, chociaż może to bardziej wina KDE. Gdzieś w okolicach KDE 4.2 zamiast okienka z krusadera gdzie wypisana była aktualna prędkość, aktualnie kopiowane pliki, pojawił się pasek informacyjny w tacce systemowej KDE że coś się dzieje (jeszcze były prędkości i aktualny plik). Teraz (KDE 4.3) już prawie nic nie ma w "powiadomieniach i zadaniach" leci sobie tylko pasek postępu i pozostały czas. Da się przywrócić to okienko które krusader miał? Bądź w jakiś sposób uzyskać informacje o prędkości transferu plików i jakie pliki aktualnie się kopiują/przenoszą/kasują/robią_inne_ciekawa_rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 Na tym mini pasku postępu jest strzałka która rozwija go do bardziej informacyjnej wersji (prędkość transferu jest na pewno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 przegladales liste dostepnych funkcji w opcjach krusadera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano Wrzesień 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 wow, muszę sobie kolory poustawiać albo styl zmienić, faktycznie po kliknięciu w prawy górny róg tego powiadomienia ukazały się moje upragnione szczegóły, tylko w tym problem że nie mam w tym miejscu żadnej strzałki ani niczego co sugerowało by kliknięcie w to miejsce. Dzięki wielkie ;] (żeby wszystkie problemy były takie proste ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi