adrian218 Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam mam zainstalowany windows7. Jak zainstalować fedore aby była obok windowsa o podczas odpalania systemu miał wybór czy uruchmomić fedore czy windows7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Najlepszą metodą jest użycie Google'a w celu znalezienia choćby podstawowych informacji na temat instalacji linuksa i jego koegzystancji z innymi systemami, jak Vista. Poradników są miliony. Nie ma sensu tego pisać po raz setny w tym samym miejscu. Mówię ci, znajdź jakiś poradnik, przeczytaj ze zrozumieniem, a jak będzie jakikolwiek problem, czy coś niejasnego, pisz. Wtedy to nie będzie odkrywanie koła na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian218 Napisano Wrzesień 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Szukałem po google i nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 http://apcmag.com/how_to_dualboot_vista_wi...alled_first.htm Wyniki 1 - 10 spośród około 9,740,000 dla zapytania install Linux after Vista. (Znaleziono w 0,20 sek.) Zajęło mi to 7 sekund... Powiedz mi, jak ty szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian218 Napisano Wrzesień 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Włąsnie to znalazłem ale ja po polsku szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Wrzesień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2009 Google zna różne języki (nawet angielski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2009 W 7 sekund? A niech Cię >_< kody wpisałeś xD Erhm Powiem więc jak krowie na granicy skoro musi być po "polskiemu" Instalując najpierw to coś zwane Vista a potem Linux, będziesz miał dostęp do obu systemów...aż ten pierwszy (Vista) będzie a tyle zepsuty, że trzeba będzie przeinstalować, wtedy będzie cała zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi