Miszcz Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Witam. Deneruwuje mnie już od jakiegoś czasu w KDE, że jak najade kursorem na puplicie na jakiś folder to mi wyświetla automatycznie jego zwartość. Wie ktoś jak wyłączyć to ustrojstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pienia Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 Znaczy się masz jakiś taki podgląd? Jak przesuniesz myszkę to podgląd znika? Czy też może otwiera Ci się zawartość katalogu w nowym lub tym samym oknie? Jeśli to ostatnie to włącz sobie dwuklik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunny1985 Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 raczej chodzi o zachowanie plasmy. Można przeglądać foldery z folderview bez klikania. Fajna rzecz swoją drogą. Ale czy da sie to wyłączyć to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi