Jasiek_M Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 Witajcie, cos u mnie linnet nie działa i nie umiem tego zmienić, kto zna inny sposób na zainstalowanie modemu speedtouch 330 z neostrada? Pozdrawiam Jasiek Matacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2009 każdy orze jak może site:fedora.pl+speedtouch+330+neostrada u siebie zmontowałem to tak: http://wiki.fedora.pl/wiki/Modem_SpeedTouch_330 [EDIT] zaktualizowałem link na wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farcry422 Napisano Styczeń 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 cos u mnie linnet nie działa i nie umiem tego zmienić, kto zna inny sposób na zainstalowanie modemu speedtouch 330 z neostrada? Inny sposób jakiś zawsze jest ten modem zjadł mi troche zdrowia ale po kilku latach z nim okiełznałem go pod różnymi linuksami tu masz link do wpisu na blogu, skorzystaj z drugiej części wpisu Inny sposób instalacji Speedtouch 330 zrób wszystko z opisem masz nawet prezentacje. I na koniec jeszcze po wykonaniu czynności z blogu, wykonaj poniższe czynności I jak masz neostrade to musisz zmienić dns w resolv.conf daj polecenie: su -c 'gedit /etc/resolv.conf' i wypełnij plik tym: nameserver 194.204.152.34 nameserver 194.204.159.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Styczeń 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 Inny sposób jakiś zawsze jest ten modem zjadł mi troche zdrowia ale po kilku latach z nim okiełznałem go pod różnymi linuksami tu masz link do wpisu na blogu, skorzystaj z drugiej części wpisu Inny sposób instalacji Speedtouch 330 zrób wszystko z opisem masz nawet prezentacje. I na koniec jeszcze po wykonaniu czynności z blogu, wykonaj poniższe czynności I jak masz neostrade to musisz zmienić dns w resolv.conf daj polecenie: su -c 'gedit /etc/resolv.conf' i wypełnij plik tym: nameserver 194.204.152.34 nameserver 194.204.159.1 Wielkie dzięki jak w piątek będę w domu to spróbuje. Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi