Wywern Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 Skończył mi się ściągać preupgrade, ale niestety nic nie zapisał do grub.conf Może mi ktoś podesłać ten fragment konfiga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2009 To jeszcze raz zapuść tylko zrób kopię cache'a na wypadek gdyby chciał od nowa ściągać. I upewnij się, że partycję /boot masz faktycznie podmontowaną pod boot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywern Napisano Grudzień 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 To jeszcze raz zapuść tylko zrób kopię cache'a na wypadek gdyby chciał od nowa ściągać. I upewnij się, że partycję /boot masz faktycznie podmontowaną pod boot. mam podmontowaną, a puszczałem już 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2009 Uruchom w terminalu i powinieneś na wyjściu dostać szczegółową informację, dlaczego nie kończy poprawnie. Poza tym miałem podobny problem kilka miesięcy temu, ale pomogła wersja z repozytorium testowego i teraz na pewno ta poprawka jest już w stabilnym, ale spróbuj yum update preupgrade --enablerepo=updates-testing . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi