bieganj Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Witam, Szukam programu, a raczej skryptu za pomocą, którego mogę założyć nowego użytkownika poczty mailowej. Chodzi o zakładanie poczty poprzez przeglądarkę internetową. Poszukuję już od paru dni i na nic nie trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Chodzi o jakiś automat do zakładania skrzynek? Samo wypełnienie formularza to może nie jest duży problem, ale gorzej z captcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieganj Napisano Grudzień 7, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Chodzi o jakiś automat do zakładania skrzynek? Samo wypełnienie formularza to może nie jest duży problem, ale gorzej z captcha. Dokładnie, formularz to jest pryszcz. Chodzi o automat, po zalogowaniu na admina, można założyć skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Grudzień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2009 Myślę że skrypt należy napisać np. w PHP pod konkretne rozwiązanie. Z tym że musisz być świadomy, że nawet proste zabezpieczenie, np. javascriptowe może pokrzyżować Twoje szyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi