dl.wi Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Posiadam F11 x64, postanowilem zainstalowac Adobe Reader, sciagnałem wiec plik rpm, zainstalowalem, zadne błedy podczas instalacji sie nie pojawily, Natomiast gdy chce uruchomic program, nie wydaje zadnych oznakow dzialania, Klikam i klikam i klikam i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Nie wiem czy można instalować programy (takowe na stronie Adobe znalazłem) dla 32-bitowych procesorów x86 na 64-bitowym systemie. Jeśli wg producenta powinien działać to uruchom go z konsoli poleceniem "acroread" i zobacz jakie błędy się pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Można, ale trzeba doinstalować yum'em wszystkie zależności na x86. Śmiało, kiedyś mieszanie z x86 było normą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farcry422 Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Odinstaluj tą paczkę co zainstalowałeś. Spróbuj w ten sposób co mam opisany na blogu Fedora 11 Adobe Reader. Niech yum dociągnie zależności jak kolega wspomniał powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Nie trzeba wszystkiego wywalać i robić od nowa. Wystarczy pobawić się yum provides Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi