MPA086 Napisano Grudzień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2009 Witam! Sluchajcie mam zainstalwoany program Amarok do odtwarzania mp3. Wszystko jest spoko, kiedy muzyka leci, ale kiedy ma zaczac sie nowy utwor Amarok zatrzymuje moja liste odtwarzania, wyswietla na ekranie kolejny utwor i przestaje grac. Co mam pozmieniac w ustaiweniach, aby tak sie nie dzialo? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemcu.MD Napisano Luty 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2010 Hej, u mnie odtwarzał .mpc i, co dziwne, niektóre .mp3, a pozostałe przeskakiwał i po pominięciu iluś plików zatrzymywał. Po doinstalowaniu kodeków działa: Kieruj się poradnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Luty 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2010 Jeśli nie masz to zainstaluj yum install phonon-backend-xine Wejdź w ustawienia dźwięku w systemsettings Kde i zmień phonon na wyjście xine (kodeki z wcześniejszego linku są oczywiście potrzebne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi