MC' Napisano Grudzień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2009 Witam, Po ostatnich uipdatach mój OO Draw oszalał proste przenoszenie pola tekstowego i jego edycja to 10 sekundowe czekanie i oba rdzenie zajęte na 100%. Nie wiem do końca czy to kwestia instalacji najnowszej javy SUN (jre jak i sdk) ale Draw działa tragicznie. Do tej pory wszystko było ok. Zmieniłem przez /usr/sbin/alternatives --config java na domyślną tj OpenJdk z Fedory i dalej problem zostaje. Czy ktoś już się z tym spotkał? Są jakiej rozwiazanie ? Z góry dzięki za info Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2009 * a jest coś dziwnego w konsoli? openoffice.org -draw * można też użyć narzędzia "strace" do śledzenia wywołań systemowych strace -o ~/oo-draw.log openoffice.org -draw ale potrzeba dużo samozaparcia, by coś z tego logu zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Grudzień 31, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2009 Dziwna spraw bo żadne z tych poleceń nie daj nic w konsoli Odpala sie normalnie Draw dalej muli ale nic się nie wywala na konsole.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Grudzień 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2009 Ja nie widzę żadnych problemów, ale zawsze i zdecydowanie wybieram javę od Suna i openoffice.org od Suna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2009 w drugim przypadku wyjście ląduje w pliku ~/oo-draw.log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi