redhat Napisano Styczeń 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2010 Fedora 12 kde. Zainstalowałem sobie taki ładny temat myszki o nazwie obsidian. Problem jest taki: W samej Fedorze mam temat obsidian, w firefoxie mam domyślną maluśienką myszkę kursora. Efekt jest taki, że jak najadę na panel to mam obsidian, a jak na przeglądarke domyślny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Styczeń 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2010 A ja mam odwrotnie, bo mam GNOME i jak najadę myszką na powiedzmy kadu zrobione w Qt4 to mi się zmienia kursor na ogromnego czarnucha. U Ciebie w KDE, Firefox jako aplikacja zrobiona w GTK zachowuje się dokładnie odwrotnie. Nie znam rozwiązania, jedynie przyczynę. [EDIT] Chociaż rozwiązanie musi istnieć, bo nietypowy kursor włącza się dopiero jak kadu sobie trochę pochodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redhat Napisano Styczeń 15, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2010 no właśnie borzole w mandrivie 2010 jest normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Styczeń 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2010 Może trzeba by ustawić ten sam styl kursora (lub podobny) w GNOME i KDE o ile istnieje taka możliwość. Ewentualnie próbować włączyć efekty i pokombinować z opcjami o ile sprzęt na to pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi