sumo Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Sciagnalem zrodla Kadu (kadu-0.3.9) rozpakowalem je, dodalem modul xmms, ustawiłem w pliku conigw Kadu opcje xmme=m, odpaliem ./configure, potem instaluj. Kadu dziala zadnych bledow podczas instalacji ale nie mam dzwiekow. Co z zrobic z tym problemem? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 a jaką masz ścieżkę do odtwarzacza ??? /usr/bin/artsplay ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Ja ustawiam /usr/bin/playwave jako odtwarzacz dźwięku Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 W konfiguracji w zakladce dźwieki wstaw na samym dole /usr/bin/aplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Listopad 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 faktycznie zapomnialem o najwazniejszym chyba - ale coz od pol roku nie instalowalem nowego systemu bo FC2 smigalo i nie bylo problemow p.s. teraz jestem zakochany w FC3 i mam nadzieje ze tez przez nastepne pol roku albo dluzej nie bede jej na nowo instalowal a jeszcze jedno mam pytanie odnosnie Kadu wiec nie bede zakladal nowego watku - wszystko dziala ale jak wlaczam xmms i jak Kadu chce dziwek wydac to same krzaczki i szumy slysze co z tym zrobic??? bo (_napewno_ → na pewno) ORT gdzies bylo rozwiazaniae thx...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Zajrzyj na http://www.kadu.net/forum/. O ile dobrze pamietam, byly tam posty na ten temat. Mam nadzieje, ze pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi