pawlorz Napisano Luty 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2010 Udało mi się po zainstalowaniu niezbędnych bibliotek 32 uruchomić na fedorze 12 wine(32 bo 64 nie wstaje) Nie działa w winecfg ustawianie dźwięku. Chcę więc zrobić ręczną edycję ustawień dźwięku. Czy może ktoś wie który plik zedytowć i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Luty 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2010 Tzn nie masz zakładki dźwięk? Czy nie masz ALSA, OSS, EsounD? Czy dźwięku nie ma w teście dźwięku? Czy we WSZYSTKICH programach dla Win nie ma dźwięku? Jaką masz kartę? Bo jeśli masz to zaznacz coś (raczej ustaw różne kombinacje) i wybierz u dołu Przyspieszenie sprzętu Emulacja zamiast Pełne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2010 Tzn nie masz zakładki dźwięk? Czy nie masz ALSA, OSS, EsounD? Czy dźwięku nie ma w teście dźwięku? Czy we WSZYSTKICH programach dla Win nie ma dźwięku? Jaką masz kartę? Bo jeśli masz to zaznacz coś (raczej ustaw różne kombinacje) i wybierz u dołu Przyspieszenie sprzętu Emulacja zamiast Pełne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Luty 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2010 Mam podobnie. Problem polega na tym, że nie da się przejść na zakładkę dźwięk, bo się wine wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Luty 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2010 spróbować w zakładce dźwięk wine32 winecfg lub dodać wpis Audio z parametrem Pulse przy pomocy regedit w: HKEY_CURRENT_USER/Software/Wine/Drivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlorz Napisano Luty 4, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2010 Potrzebowałem oss i tak wpisałem ale nie działa. Może dla tego ,że w fedorze jest pulse a nie potrafię przełączyć ustawień dźwięku w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi