Andrzej Orkan Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Czy gftp obsługuje powyższe? A jeśli nie, to jaką byście mi polecili aplikację? Uwielbiam WinSCP, ale jak sama nazwa wskazuje pod FC3 raczej nie pójdzie a chcę się na stałe do FC3 przenieść (winshita skonfigurowałem pod rodziców )Dzięki za ew. uwagi. Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Zajrzyj na http://gftp.seul.org/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Dzięki wszystko gra Pozdrawiam, Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Poza tym Konqueror obsługuje protokół SCP całkiem sprawnie. Tylko, że w nim trzeba zrobić fish://<adres URL> i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi