DAREK WL. Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Na różnych dystrybucjach zdarza mi się że po uruchomieniu programu TVTIME system ulega całkowitemu zamrożeniu. Jedyne co mogę wówczas zrobić to wyłczyć komputer przyciskiem na obudowie . Gdyby w konsoli wypluło jakiegoś loga to bym go przytoczył , a tak to nie wiem czy w jakimś logu jest zapisana przyczyna takiego całkowitego zamrożenia systemu Dziś już ze 3 razy wydarzyło sie to na Sabayonie i widzę że system po takim "twardym" wyłączeniu kompa uruchamia sie tak jakby miał uszkodzony system plików . Tło pulpitu jest czarne i dopiero po dłuższej chwili wyświetla sie prawidłowy obrazek tła . Co może być przyczyną że TVTIME powoduje takie szkody w różnych dystrybucjach Z góry dzięki za porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabski Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Pewnie błędy. Jeżeli masz drugi komputer, to "ostatnie tchnienie" systemu można złowić przez konsolę szeregową - o ile jest jakieś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts