redhat Napisano Luty 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2010 Mam nadzieje, że to dobry dział Co pewien czas, pojawia mi się na górnym 'pasku', ikona z powiadomieniem o awarii kernela Nie rozumiem tego komunikatu, ale wydaje mi się, że może to być związane ze "znikaniem internetu". Nie mogą się z internetem połączyć,- który mam na kablu -rwa to średnio 30 min poczym połączenie wraca. Komunikat o awarii nie pojawią się wraz ze znikaniem internetu, (więc nie wiem czy te dwie sprawy ze sobą wiązać) Kominikat wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2010 Masz stary kernel i powinieneś go zaktualizować (właściwie to cały system). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redhat Napisano Luty 17, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2010 Czyli awaria spowodowana jest brakiem aktualizacji ? Trochę się tego obawiam, ponieważ z komentarzy można wywnioskować, że ludziskom system już "niewstaje" właśnie po takich aktualizacjach. Sam raz w przeszłości aktualizowałem srubuntu i miałem potem masę problemów, więc postanowiłem wtedy aktualizować tylko część aplikacji. Źle się wyraziłem pisało panika jądra, a nie jego awaria jak w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 więc postanowiłem wtedy aktualizować tylko część aplikacji.Głupi pomysł. Co do aktualizacji kernela to i tak instalowane są trzy ostatnie wersje, więc w każdym momencie możesz w grubie wybrać działającą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi