Skocz do zawartości

Wskażnik Poziomu Tuszu W Lexmark X3330

stacho5132

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam drukarke lexmark x3330 i mój problem polega na tym że skończył mi się tusz zakupiłem zamienniki firmy active jet wszystko jest w porządku poza jednym cały czas pokazuje że jest niski poziom atramentu kolorowego jak i czarnego.

Wie może ktoś co to może być z góry dziękuje.

Raczej na pewno. Tylko pod linuxem będzie z tym problem. Ja mam urządzenie wielofunkcyjne X2250 i miałem podobne cyrki.

Es.

Rozumiem, że na proste pytanie nie potrafisz bądź nie chcesz odpowiedzieć. Ujmę to więc tak, pod linuxem raczej tego nie zrobisz. Lexmark jest niezbyt przyjazną firmą i do instalacji nowego wkładu potrzebujesz softu instalowanego razem z windowsowym sterownikiem. Jest tam takie coś jak "instalacja nowego wkładu". Jeśli kupiłeś oryginalny wkład i/lub masz windowsa to zadzwoń do pomocy technicznej, w końcu za to zapłaciłeś.

Es.

Witam,

W takim razie kolejne pytanie: wiesz jakiego systemu operacyjnego dotyczy to forum?

(taka podpowiedź: na pewno nie Windows)

Es.

Na Active Jet nie zobaczysz poziomu tuszu - uroki zamienników. Sam kupiłem Active'a do mojej HP PSC 1315 i zawsze poziom jest minimalny dla wskaźników. Tylko na oryginalnych kartridżach zobaczysz szacunkowy poziom tuszu (lub pewnie na drogich zamiennikach, ale miast kupować drogą podróbę, lepiej nowy producenta).

Na Active Jet nie zobaczysz poziomu tuszu - uroki zamienników. Sam kupiłem Active'a do mojej HP PSC 1315 i zawsze poziom jest minimalny dla wskaźników. Tylko na oryginalnych kartridżach zobaczysz szacunkowy poziom tuszu (lub pewnie na drogich zamiennikach, ale miast kupować drogą podróbę, lepiej nowy producenta).

Dzięki wielkie za odp.