Skocz do zawartości

Nowy Problem Z Chrome Nie Otwiera Pdf I Rtf

Ophisr

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie google proponuje rozwiązanie ale na pewno nie jest to model taki jaki odzwierciedla teoria Stellmana. Dają nam soft za free ale jak nie bedziesz używał innego softu od tej firmy to spadaj na drzewo. Prawdopodobnie pozostaje ci zainstalowanie jakiegos rozszerzenia, który bedzie otwierał ci pliki w "ICH" oprogramowaniu google docs. Dziękuję za taki opensource - jedyne słuszne.

Jeśli chcesz mieć szybką i fajną przeglądarkę co otwiera PDFy i DOCe to zainstaluj Operę (na razie wersje 10.10, alpha nie instaluj). Czy jest coś co koniecznie przywiązuje cie do Google Chrome?

A nie możesz po prostu zapisać tych plików z odnośników i potem otworzyć Evincem albo Openofficem?

Zgadza się można tak zrobić, ale po co? Wszystkie inne przeglądarki radzą sobie z otwieraniem takich dokumentów w oknie.

Czy jest coś co koniecznie przywiązuje cie do Google Chrome?

Właściwie to przyzwyczaiłem się do Chroma pracując z Windowsem. Podoba mi się to, że ta przeglądarka wykorzystuje praktycznie cały ekran do wyświetlania stron. Widoczne są tylko najpotrzebniejsze rzeczy, tj. pasek kart.

Poszukam jeszcze tych rozszerzeń do otwierania plików. Ale powiem wam szczerze, że Chrome dla linuksa pozostawia wiele do życzenia. Najpierw miałem problem z javą teraz z plikami.

Pozrawiam