Ophisr Napisano Luty 27, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2010 Jak w temacie. Jeśli kliknę na odnośnik w którym znajduje się pdf lub rtf otwiera mi się po prostu czarna strona. Ma ktoś jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Luty 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2010 No właśnie google proponuje rozwiązanie ale na pewno nie jest to model taki jaki odzwierciedla teoria Stellmana. Dają nam soft za free ale jak nie bedziesz używał innego softu od tej firmy to spadaj na drzewo. Prawdopodobnie pozostaje ci zainstalowanie jakiegos rozszerzenia, który bedzie otwierał ci pliki w "ICH" oprogramowaniu google docs. Dziękuję za taki opensource - jedyne słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Luty 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2010 Jeśli chcesz mieć szybką i fajną przeglądarkę co otwiera PDFy i DOCe to zainstaluj Operę (na razie wersje 10.10, alpha nie instaluj). Czy jest coś co koniecznie przywiązuje cie do Google Chrome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo19_1f Napisano Luty 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2010 Opera 10.10 bardzo ciekawa jest. rowniez polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Luty 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2010 A nie możesz po prostu zapisać tych plików z odnośników i potem otworzyć Evincem albo Openofficem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophisr Napisano Luty 28, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2010 A nie możesz po prostu zapisać tych plików z odnośników i potem otworzyć Evincem albo Openofficem? Zgadza się można tak zrobić, ale po co? Wszystkie inne przeglądarki radzą sobie z otwieraniem takich dokumentów w oknie. Czy jest coś co koniecznie przywiązuje cie do Google Chrome? Właściwie to przyzwyczaiłem się do Chroma pracując z Windowsem. Podoba mi się to, że ta przeglądarka wykorzystuje praktycznie cały ekran do wyświetlania stron. Widoczne są tylko najpotrzebniejsze rzeczy, tj. pasek kart. Poszukam jeszcze tych rozszerzeń do otwierania plików. Ale powiem wam szczerze, że Chrome dla linuksa pozostawia wiele do życzenia. Najpierw miałem problem z javą teraz z plikami. Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi