tomcio15 Napisano Listopad 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2004 Czy komuś udało się zainstalować gDesklets pod Fedorą 3? nie ma rpmów,te od fc2 nie diałają w pełni (bez wymuszenia instalacji nie idą bo nie widza libów które są zainstalowane w systemie), a rzy komplacji źródeł wywala mi błędy pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Mam podobny problem, choć zauważyłem, że Gdesklets troche spowolniają mi kompa i całe środowisko, dlatego się nie palę. Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 na mojej www jest w poradach o tym po angielsku ale prostym jezykiem , może pomorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Listopad 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 ani źródła (nie kompilują się) ani rpm'y (praktycznier nic z nimi nie działa). Ale nic, autorzy szykują jakąś dużą zmianę, poczekajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi