DEMON Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 witam kto mni laskawie oswieci jak zrobic zeby w gnomie (FC3) jak otwieram jakis katalog to wszystko mi sie wyswietlalo caly czas w tym samym okienku a nie jak teraz za jak na cisne to za kazda zecz otwiera sie w osobnym okienku - szalu mozna dostac - jak chce wejsc gleboko w system to mam na pulpicie 10 okienek - popieprzony pomysl - szukalem w preferencjach ale (_niema_ → nie ma) ORT zadnej opcji zeby to zmienic - w windozach jest opcja wyswietlaj w tym samym okienku albo otwieraj nowe a tu (_niema_ → nie ma) ORT !!!! (albo jestem slepy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Otwórz sobie okienko katalogu (jakiegoś np z Desktopu- niech to będzie root). Dalej - Edycja / Preferencje / Zachowanie i zaznacz opcję "Otwieranie w oknie przeglądarki" Będzie Ci się otwierał Nautilus w pełnej krasie, ale okienko jedno w drugim a nie osobno. Pozdrawiam, Orkan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 tzn. odpali ci się Nautilus w starych szatach z GNOME 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Listopad 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 kurde - to juz lepsze niz to co bylo - choc spodziewalem sie ze bedzie mozna dostsowac to co bylo no ale trudno dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi