Fany Napisano Kwiecień 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2010 Witam! Zaintrygowała mnie możliwość pracy z dokumentami google i gmailem w trybie offline. Aby jednak to działało jest potrzebne zainstalowanie w Fireox'ie wtyczki "google gears". Teoretycznie powinno działać pod linuxem, ale nie działa. Czy komuś udało się zainstalować tą wtyczkę? Z gory dziekuję za odpowiedź. Link do wtyczki Coś o samej wtyczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2010 Nawet wróżki potrzebują fusów. Daj logi, zrzuty z konsoli i powiedz, że nie masz 64bit systemu. A tak na marginesie, to google chyba porzuciło rozwój gears. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fany Napisano Kwiecień 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2010 Nawet wróżki potrzebują fusów. Daj logi, zrzuty z konsoli i powiedz, że nie masz 64bit systemu. Hmm, ale mnie nie chodzi o to jak zainstalować, tylko o to czy komuś się to udało na Fedorze. Mam prpblem taki jak chyba większość. Opisano to tutaj. Niemniej niektorym działa na Linuksie i dlatego ciekawi mnie to czy na Fadorze komuś się to udało. Nie mam 64-bitowego systemu. A tak na marginesie, to google chyba porzuciło rozwój gears. To prawda, na rzecz html5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi