Subaru Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Nazywaj prosze rzeczy po imieniu a nie owijanie w bawelne "pewnego uzytkownika" Wiem, ze mnie nie lubicie i moglibyscie mi to powiedziec w twarz albo pokazac wywaleniem z forum a nie owijac w bawelne...myslalem, ze forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo sie wypowiedziec...ale widocznie sie mylilem, szkoda EDIT #1 do postu ponizej +1 Nyet, Niffleheim to bylo chyba wlasnie to "drugie" gorace, ale tez w nazwie chyba koncówka "heim" jest No nie przypomne sobie, musialbym jednego kolege pytac a jego ostatnio ciagle nie ma na Sprechen-Sprechen :/ EDIT #2 Jesli te deamons to demony, to ja mam cale pieklo muhahaha EDIT #3 Muspellsheimr to jest jednak nie Niflheim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 no co wy chłopaki, w taki piękny dzień dzisiaj dzień mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Hmm była w wierze nordyckiej nazwa dla czegoś w rodzaju lodowego piekła, jak to znajdę to możemy tego używać hihihi Czy może chodzi o Niflheim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi