Neferius Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 (edytowane) Podczas startu sytemu mam następujący bład: Uruchamianie udev: udevd-work[588]: error opening ATTR{/sys/devices/pci0000:00/0000:00:1d.1/usb6/6-1/6-1:1.0/power/level} for writing: No such file or directory I prawde powiedziawszy nie wiem jak się do niego zabrać. Mam zainstalowana obecnie fedora 13.(bład pojawiał się też w wcześniejszym wydaniu ale wreścię wreszcie postanowiłem coś z tym zrobić) Edytowane Maj 18, 2010 przez WalDo ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 Poszukaj na https://bugzilla.redhat.com słówka "udev" i zobacz jak tam diagnozują problem. Czasami mają polecenia, o których istnieniu człowiek nie miał pojęcia. Może coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 A co masz podpięte pod usb podczas startu systemu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neferius Napisano Maj 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 Podpiętą mam tylko myszkę, ale lsusb wykrywa jeszcze kamerkę i czytnik linii papilarnych(obydwa wbudowana w laptop). Sprawdzę bez myszki(jakoś na to nie wpadłem) a później bugzille pomęczę. edit: Po odpięciu myszki błąd się nie pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi