Ponury Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 Wiem że wersja jeszcze w fazie Beta, jednak mam pytanie do innych użytkowników już tej najnowszej wersji. W niektórych programach, Empathy(Pidgin z powodu zależności nie da się zainstalować), Evolution, Uget i pewnie paru innych, na które uwagi nie zwróciłem, mam problem z zapisywaniem ustawień. W Empathy i Evolution problem jest podobny, nie da się dodać na stałe kontaktów, po zamknięciu sesji wszystkie znikają. Uget też nie pamięta ustawień z ostatnich sesji, jak minimalizacja to tacki po naciśnięciu zamknij. Ktoś ma podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neferius Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 U mnie na f13 32 bit nie zaobserwowałem podobnych problemów, może to coś z wersją 64bit jest nie tak.(sprawdziłem instalacje pidgina, a z evolution i empathy korzystam codziennie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 64 bity też są ok. Ty na pewno zainstalowałeś F13 na dysku? Bo to wygląda jakbyś działał z Live CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 Może zainstalowałeś ale nadal masz CD w napędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 26, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Pidgin wreszcie poszedł, więc już mnie Empathy nie interesuje. Instalowałem z DVD, z resztą programów da się żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi