DEMON Napisano Luty 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2004 witam mam pytanie - od dluzszego czasu uzwywam kompa zalogowany jako root (wiem ze zle) jednak mam dosc mocno zmieniony pulpit - pozmienialem sobie ikony - porobilem roznego rodzaju skroty i tak dalej - mam calkowiecie przerobiony pulpit - i sedno pytania brzmi czy te wszystkie ustawienia pulpitu sa zapisywane w jakims jednym pliku typu XFconfig lub .Xresources gdyz chcialbym teraz pracowac na zwyklym koncie jednak ustawianie tego wszystkiego jeszcze raz nienapawa mnie chęcią i - dobrze by bylo jak by mozna bylo tylko przeniesc klika plikow konfiguracyjnych i po robocie - dzieki za rady jakie kolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Luty 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2004 w przy padku kde - ~/.kde/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2004 mam gnome niestety a moze stety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Luty 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2004 A tak przy okazji sie wtrace - wedlug Was Gnome czy KDE jest "lepsze" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endel Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 gnome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagakure Napisano Luty 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2004 Nie zaczynajcie Każdy używa co lubi i niech tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Luty 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2004 mam gnome niestety a moze stety jezeli chodzi o aktywatory (ikonki) pulpitu gnome to masz wszystkie w ~/Desktop. Skopiuj. A BTW - KDE uwazam za zbyt przeladowany. sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi