DEMON Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 witam mam pytanie - od dluzszego czasu uzwywam kompa zalogowany jako root (wiem ze zle) jednak mam dosc mocno zmieniony pulpit - pozmienialem sobie ikony - porobilem roznego rodzaju skroty i tak dalej - mam calkowiecie przerobiony pulpit - i sedno pytania brzmi czy te wszystkie ustawienia pulpitu sa zapisywane w jakims jednym pliku typu XFconfig lub .Xresources gdyz chcialbym teraz pracowac na zwyklym koncie jednak ustawianie tego wszystkiego jeszcze raz nienapawa mnie chęcią i - dobrze by bylo jak by mozna bylo tylko przeniesc klika plikow konfiguracyjnych i po robocie - dzieki za rady jakie kolwiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 w przy padku kde - ~/.kde/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 mam gnome niestety a moze stety Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidnab Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 A tak przy okazji sie wtrace - wedlug Was Gnome czy KDE jest "lepsze" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endel Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 gnome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hagakure Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Nie zaczynajcie Każdy używa co lubi i niech tak zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 mam gnome niestety a moze stety jezeli chodzi o aktywatory (ikonki) pulpitu gnome to masz wszystkie w ~/Desktop. Skopiuj. A BTW - KDE uwazam za zbyt przeladowany. sparky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts