Materid Napisano Czerwiec 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 Hej, mam problem z pobieraniem elementów i tapet itd do KDE kiedy wchodze w opcje pobierz w której kolwiek dziedzinie wyskakuje mi Wczytywanie dostawców z pliku: http://download.kde.org/ocs/providers.xml nie powiodło się :?: Nie moge przez to dodac zadnych wodotryskow nowych do pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 Sprawdź może inną przeglądarkę. Strony kde-look i kde-apps czasami mają problemy, ale dzisiaj działają normalnie. Trochę dziwny adres Ci wyskoczył, większość wodotrysków znajduje się na http://kde-look.org/CONTENT/content-files/TU_PLIK, a ten xml pochodzi ze oficjalnej strony Kde i odnosi się do opendesktop.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materid Napisano Czerwiec 3, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 Ale ja tego nie robie przez przegladarke tylko wchodze w panel pulpitu i wybieram tam pobierz nowy pulpit i uruchamiało się zawsze okno (teraz tez sie uruchamia) i w nim byly rozne tapety czy plasmoidy a teraz wyskakuje tamten blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 A próbowałeś pobierać to osobno, np. Ustawienia działania pulpit -> pobierz nowe tapety? Jakoś nie mogę znaleźć takiego "multipobieracza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materid Napisano Czerwiec 3, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 Własnie to wyskakuje po kliknieciu w pobierz nowe tapety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 Ja usunąłbym katalogi ~/.kde/share/apps/knewstuff2-entries.registry i ~/.kde/share/apps/knewstuff3 i zalogował się ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi