Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Witam, na wstępie zaznaczę, że dopiero zaczynam przesiadkę na Linuxa, więc pytania mogą wydać się banalne :-) Nie działa mi PPM na pulpicie. Nie mogę wywołać żadnych opcji (np ustawienia tapety czy zmiany typu wyświetlania). Problem ten pojawił się kiedy testując różne ustawienia zmieniłem parametr sposobu wyświetlania z "klasycznego pulpitu' na taki, który wyświetla na środku ekranu ikonki do różnych opcji. Nie umiem tego cofnąć. Prosiłbym o pomoc Z góry dziękuję Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 W prawym górnym rogu ekranu jak masz pusty pulpit jest menu - takie małe ćwierć kola. Klikasz i dajesz "Ustawienia: Działanie Pulpit", zakładka "Działanie" i tam masz pewnie wybrane "Widok katalogu", zmień na 'Pulpit". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 W prawym górnym rogu ekranu jak masz pusty pulpit jest menu - takie małe ćwierć kola. Klikasz i dajesz "Ustawienia: Działanie Pulpit", zakładka "Działanie" i tam masz pewnie wybrane "Widok katalogu", zmień na 'Pulpit". Niestety nia mam ćwierćkoła. Jak je wywołać/przywrócić na pulpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Po kilku testach ustawiłem działanie na dwie kolumny (gazeta) i faktycznie ćwierć kole znikło. Po chwili poszukiwań kiedy ustawiłem dolny panel na auto ukrywanie odnalazłem je w lewym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Po kilku testach ustawiłem działanie na dwie kolumny (gazeta) i faktycznie ćwierć kole znikło. Po chwili poszukiwań kiedy ustawiłem dolny panel na auto ukrywanie odnalazłem je w lewym dolnym rogu. Dziękuje za pomoc. Teraz już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi