Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Witam, w menadżerze plików nie widzę CDROMA, dyski wyświetla prawidłowo, zarówno te linuxowe jaki i windowsowe, ale nie ma odnosnika do stacji cd. Dziwne, bo po instalacji wszystko było ok. Czyżbym coś wyłączył lub przełączył? No cóż, początkujący mają dziwne problemy :-) pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 włóż jakąś płytkę to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 włóż jakąś płytkę to zobaczysz aż taki początkujący to nie jestem :-) Płytka jest w napędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Sprawdź 'ręcznie' może wypluje jakimś błędem: mount -t iso9660 /dev/sr0 /Tu_jakiś_istniejący_pusty_katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galain Napisano Czerwiec 14, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2010 Sprawdź 'ręcznie' może wypluje jakimś błędem:mount -t iso9660 /dev/sr0 /Tu_jakiś_istniejący_pusty_katalog CD roma nie widzi mi tylko w Dolphinie. Zainstalowałem Krusadera i działa. NIe jest to może rozwiiązanie problemu, ale na razie (biorac pod uwagę mój niski poziom wiedzy) musi mi wystarczyć. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi