Skocz do zawartości

Problem Z Zalogowaniem Do Konta Onet W Thunderbird.

zetka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio zainstalowałem sobie Thunderbirda 3.04 i postanowiłem skonfigurować moje konto pocztowe na Onecie. Więc wypełniłem wszystkie pola tak jak w programie i w momencie zatwierdzenia, gdy program chce połączyć się z moim kontem wyskakuje informacja, że podano błędne hasło. W sumie próbowałem już wszelkich ustawień pop3 i smtp i nic nie przynosi rezultatu. Znalazłem na tym forum podobny temat i ktoś sobie z tym problemem poradził ale ja nie mam pojęcia jak to zrobić i ręce mi już opadają, więc proszę kogoś znającego się na rzeczy o pomoc. Dodam tylko (tak po cichu), że mój OS to Win7 ale to raczej nie ma związku z systemem. Załączam również zdjęcie moich ustawień, może komuś pomoże.

http://www13.speedyshare.com/files/22970665/download/tb1.jpg

pozdrawiam.

Miałem podobne problemy gdy wybrałem zły rodzaj szyfrowania. Po wyłączeniu szyfrowania problem ustąpił.

Es.

Niestety i to ustawienie nie pomaga. Szczerze mówiąc to kombinowałem już z tymi zabezpieczeniami i dla pop3 i dla smtp i praktycznie przy każdej konfiguracji jest to samo. Dodam, że mój login i hasło są na 100% prawidłowe, bo przez stronę onetu mogę się zalogować. A czy antivir może mieć z tym coś wspólnego? Używam Nortona 360.