zetka Napisano Czerwiec 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2010 Witam. Ostatnio zainstalowałem sobie Thunderbirda 3.04 i postanowiłem skonfigurować moje konto pocztowe na Onecie. Więc wypełniłem wszystkie pola tak jak w programie i w momencie zatwierdzenia, gdy program chce połączyć się z moim kontem wyskakuje informacja, że podano błędne hasło. W sumie próbowałem już wszelkich ustawień pop3 i smtp i nic nie przynosi rezultatu. Znalazłem na tym forum podobny temat i ktoś sobie z tym problemem poradził ale ja nie mam pojęcia jak to zrobić i ręce mi już opadają, więc proszę kogoś znającego się na rzeczy o pomoc. Dodam tylko (tak po cichu), że mój OS to Win7 ale to raczej nie ma związku z systemem. Załączam również zdjęcie moich ustawień, może komuś pomoże. http://www13.speedyshare.com/files/22970665/download/tb1.jpg pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2010 Miałem podobne problemy gdy wybrałem zły rodzaj szyfrowania. Po wyłączeniu szyfrowania problem ustąpił. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2010 Nie trzeba nic wyłączać. Działa przy takich ustawieniach jak na załączonym obrazku. Kluczowy jest numer portu 995. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetka Napisano Czerwiec 15, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2010 Niestety i to ustawienie nie pomaga. Szczerze mówiąc to kombinowałem już z tymi zabezpieczeniami i dla pop3 i dla smtp i praktycznie przy każdej konfiguracji jest to samo. Dodam, że mój login i hasło są na 100% prawidłowe, bo przez stronę onetu mogę się zalogować. A czy antivir może mieć z tym coś wspólnego? Używam Nortona 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2010 A czy antivir może mieć z tym coś wspólnego? Używam Nortona 360.Nie, ale system Windows na pewno. Przesuwam do "no name" - ten portal traktuje o systemie Linux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2010 !!Linux A nie powinno być linuks :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2010 @DAREK.WL nie prościej i szybciej jest sprawdzić niż zaśmiecać wątek? Na przyszłość polecam: → http://sjp.pwn.pl → http://www.rjp.pan.pl/index.php?option=com...e&Itemid=59 i na tym zakończmy offtop ortograficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi