rysic Napisano Październik 27, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2010 A nie lepiej zdać i nie zawracać sobie głowy problemami? To ja wiem i dlatego ostatnio ryję dzień i noc, ale materiału jest duuużo i ciężko wszystko zapamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2010 To ja wiem i dlatego ostatnio ryję dzień i noc, ale materiału jest duuużo i ciężko wszystko zapamiętać Naucz się gdzie są przykłady w dokumentacji. Nie rób pamięciówek... to nie egzamin z MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lxn Napisano Listopad 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2010 hej, i jak było? zdałeś? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysic Napisano Listopad 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2010 Udało mi się zdobyć tylko RHCT. Najbardziej, to mi zabrakło chyba... czasu Na początku wydaje się, że jest go tak dużo, ale później mija on tak szybko, że nim się oglądniesz, to już po egzaminie a tyle jeszcze można by zrobić... Następnym razem trzeba będzie mieć to na tyle obcykane, żeby robić wszystko z marszu i nie tracić czasu. W wielu materiałach czytałem, że najgorszy na tym egzaminie jest czas i potwierdziło się... Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi