bezA Napisano Lipiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 Czy wie ktoś może o co chodzi? Przeszukałem cały internet w poszukiwaniu pomocnych informacji ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc. System: fedory 13 w wersji 64 bitowej, z jadrem 2.6.33.5-124. Procesor: i5 750. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Lipiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 Reinstalacja lub zainstaluj szarszom wersje. http://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=7&t=32752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Lipiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 Aktualizację masz zrobioną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezA Napisano Lipiec 16, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 Aktualizacja niestety nie pomogła. Myślałem o zainstalowaniu starszej wersji VirtualBox'a, ale to raczej bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 Przede wszystkim o jakiej wersji VB piszesz? Skąd i jak instalowana? Czy to 1)wersja OSE z repo Fedory czy może 2)ściągnąłeś (_rpma_ → RPM-a) ORT ze strony czy 3)instalowałeś z repo VirtalBox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezA Napisano Lipiec 16, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2010 nieaktualne, nie wiem co zrobilem ale wszystko działa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi