DEMON Napisano Sierpień 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2010 Witam mam zapewne banalne pytanie o to mój plik hosts 127.0.0.1 localhost.localdomain localhost ::1 localhost6.localdomain6 localhost6 nie wiem po co i dlaczego mam tam jakieś ::1 localhost6... - skąd ta 6 ? pierwszą linijkę rozumiem oczywista sprawa ale drugiej już nie może ma to jakiś związek z IPv6 ? wyjaśni mi to ktoś i czy mogę ją wykasować dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2010 DEMON napisał: [...]może ma to jakiś związek z IPv6 ?Ma to ścisły związek I nie bardzo jest co wyjaśniać (albo zbyt wiele trzeba wyjaśnić). Poczytaj o IPv6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Sierpień 29, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2010 wiec jeżeli ma to ścisły związek z IPv6 a ja mam tą zbędną na dzień dzisiejszy usługę wyłączoną, odowiednią linijkie - kasuje dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi