siamer Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Mam troszke glupowaty problem nie wiem jak ustwic zeby powiadamialo mnie o przychodzacej wiadomosci Sciagnelem pakiet dziekow do kadu. W menu stawilem jaki ma byc sygnal przychodzacej wiadomosci ale i tak nic nie slysze Tam jest opcja "odtwarzacz dzwiekow" co ja mam tam wpisac luc ustawic ?? Nie mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 przeczytaj sobie TEN watek pzdr. P.S. jezeli bedziesz mial problem to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siamer Napisano Listopad 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Kurde nie dziala Nie wiem czemu. Zrobilem wszystko tak jak w tym artykule i nie dziala Cos (_napewno_ → na pewno) ORT mam nie tak ustawione ! Karta dzwiekowa chyba jest ok bo xmms dobrze chodzi. Nie mam pojecia juz o co chodzi Teraz jeszcze cos kabinowalem i wywala mi blad przy kompilcji ze nie mam liaudio.dylib Nie mam pojecia o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 zaczne od poczatku, musisz sciagnac zrodla Kadu najlepiej ta wersje 3.9 oraz modul dzwiekowy do xmms-a, kolejnie rozpakuj te dwa katalogi. Przegraj zawartosc katalogu z modulem do katalogu modules w kadu, nastepnie musisz wyedytowac plik kotry sie chyba .config zwie (zobacz w redame od modulu bo tam jest dokladny opis) i zamieniasz tam jedna literke, teraz juz tylko skompilowac i zainstalowac (jezli masz jakies nie spetnione zaleznosci to musisz je doinstalowac), wlacz Kadu i w konfiguracji w zakladce dźwieki wstaw na samym dole /usr/bin/aplay musi dzialac pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siamer Napisano Listopad 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 Wielkie dzieki juz dziala Ale jak daj "aplay" to nie dziala musze tam na dole miec wpisane "play" nie wiem czemu ale inaczej nie dziala Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi