pigmej Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Witam serdecznie Chce sprobowac innych srodowisk niz gnome KDE i XFCE i Window Manager ale: 1. Nie wiem od jakich zaczac najlepiej 2. Nie wiem skad pobrac je (najlepiej zeby niebyla to skomplikowana instalacja) 3. Nie znam sie na nich i dlatego prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Ja mam Fluxboxa - zainstalowałem go apt-get'em. Lekki, szybki i z dużymi możliwościami konfiguracji. Więcej na http://fluxbox.sourceforge.net/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Fakt odpalilem fluboxa tylko na Knoppix STD ale powiem ze mi przypadl do gustu. Nie lubie nadmiaru okien i innych fireworksow i to srodowisko przypadlo mi do gustu jako lightweight. Przynac musze jednak ze na codzien uzywam KDE (chwala mu za to). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Spróbuj ENLIGHTENMENT - jest naprawdę fajny. No a poza tym to FLUXBOX. Ja do Unixa używam Common Desktop Environment a pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT Gnome. Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 Hehe ja mam teraz : gnome , kde , xfce 4.2 pr1 , fluxbox , fvwm , openbox i enlightenment Oprócz kde to odpalam wszystko. Dzisiaj zainstalowałem enlightenment stąd : http://sourceforge.net/project/showfiles.p....php?group_id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi