fantasta Napisano Wrzesień 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2010 Witam ponownie w temacie o cdemu... Pomyślałem sobie, że po jakimś czasie spróbuję ponownie z Fedorą, jak mi się tu wszystko podoba No ale siedzę, grzebię, coś czasem napiszę i w końcu mam czas sobie usiąść i pograć. Obraz płyty instalacyjnej na cue/bin... Szukam szukam i jak zwykle nie ma żadnej alternatywy dla cdemu, a cdemu nie chce działać, nie ma paczek dla fedory, nie chce się zainstalować z tego co znalazłem na ich stronie. Nie podam żadnego kodu bo nie ma to sensu. Ma ktoś jakiś inny program który działa jak CDemu? Nie interesuje mnie wklepywanie zaklęć w terminalu, takie rzeczy można robić od czasu do czasu przy instalacjach a nie dzień w dzień... Jakieś pomysły? P.S. Idę się wódki napić bo mi żyłka pęknie od tego emulatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Wrzesień 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2010 AcetoneISO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi